ÉRDEKESSÉGEK
TOKAJ-HEGYALJÁRÓL

A világon 3 olyan világörökség részét képező borvidék van, ahol természetes édes borokat készítenek, az egyik Tokaj-hegyalja. Míg más borvidéken a Botrytis cinerea szőlőbetegségnek számít és elpusztít mindent, nálunk édessé varázsolja a borokat.
A Tokaj-hegyaljai fajták olyan különleges körülmények (őszi időjárás, a folyók közelsége, változó páratartalom: reggel ködös, párás, napközben száraz) között érnek, hogy a szőlő természetes cukor tartalma elegendő az édes bor készítéséhez.

UGRÁS A WEBSHOPBA!

ASZÚ 2014 • 6 puttonyos

természetes maradék cukor: 161 gr, alkoholtartalom: 12 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 10.000 Ft

ASZÚ 2000 • 5 Puttonyos

Webshop ár: 18.000 Ft

ASZÚ 2003 • 5 puttonyos

természetes maradék cukor: 122 gr, alkoholtartalom: 12,5 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 8.000 Ft

ASZÚ 2004 • 4 puttonyos

természetes maradék cukor: 100 gr, alkoholtartalom: 13 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 4.000 Ft

ASZÚ 2008 • 3 puttonyos

természetes maradék cukor: 73 gr, alkoholtartalom: 12,5 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 4.000 Ft

ÉDES SZAMORODNI 2017

Leírás....

természetes maradék cukor: 120 gr, alkoholtartalom: 11 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 4.000 Ft

FORDÍTÁS 2017

Webshop ár: 4.000 Ft

HÁRSLEVELŰ 2017

Webshop ár: 3.500 Ft

ZÉTA 2015

Teljesen aszúsodott bogyókból készült, intenzív illata és hosszan tartó íze feledhetetlen élményt nyújt az édes bor kedvelőinek. Összesen 443 palack készült belőle.

természetes maradék cukor: 120 gr, alkoholtartalom: 11 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 3.000 Ft

KABAR 2015 • ÉDES • KÉSŐI SZÜRET

Teljesen aszúsodott bogyókból készült, intenzív illata és hosszan tartó íze feledhetetlen élményt nyújt az édes bor kedvelőinek. Összesen 805 palack készült belőle.

természetes maradék cukortartalom: 100 gr, alkoholtartalom: 11,5 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 3.000 Ft

SÁRGA MUSKOTÁLY FÜRTVÁLOGATÁS 2015 • ÉDES • KÉSŐI SZÜRET

Teljesen aszúsodott bogyókból készült, intenzív illata és hosszan tartó íze feledhetetlen élményt nyújt az édes bor kedvelőinek. Összesen 685 palack készült belőle.

természetes maradék cukor: 145 gr, alkoholtartalom: 11 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 3.500 Ft

SÁRGA MUSKOTÁLY {Sajgó} 2018 • FÉLÉDES

Telt ízű-illatú Sárga muskotály a Sajgó dűlőből. Kiváló aperitif. Fogyasztása 12 C-on ajánlott.

természetes maradék cukor: 35 gr, alkoholtartalom: 12,5 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 2.000 Ft

FURMINT {Sajgó} 2017 • SZÁRAZ

Harmonikus, illatos Furmint a Sajgó dűlőből. Fogyasztását 12-13 C fokon ajánljuk könnyű vacsorákhoz, salátákhoz, halakhoz és házi natúr sajtokhoz. Aperitifként is kiváló!
0,75l

természetes maradék cukor: 1 gr, alkoholtartalom: 12 %

Webshop ár: 2.000 Ft

FURMINT {Deák} 2017 • SZÁRAZ

Harmonikus, illatos, tüzes Furmint a Kopasz hegy vulkáni lejtőjéről, a Deák dűlő löszös talajáról. Fogyasztását 12-13 C fokon ajánljuk könnyű vacsorákhoz, salátákhoz, halakhoz és házi natúr sajtokhoz. Aperitifként is kiváló!.
0,75l

természetes maradék cukor: 3 gr, alkoholtartalom: 13 %

Webshop ár: 2.000 Ft

ZEMPLÉNI ZENGŐ 2017 • ÉDES

Minden évszaknak megvan a kedvenc borfajtája. Talán a zamatos ízvilága, a friss gyümölcsössége vagy az a felejthetetlen ünnepi illat, amely megbolondítja az embert.
A Zempléni Zengő tételünk méltó módon viseli a téli évszakok királynője címet a Szedmák borházban!
Egy romantikus, téli dűlőtúrán tökéletes partner! Várunk szeretettel! szőlőből készült fűszeres ízű, illatú bor, önmagában aperitifként is fogyasztható. Fogyasztása 10-12 C-on ajánlott.
0,75l

természetes maradék cukor: 68 gr, alkoholtartalom: 12,5 % alk űrtartalom: 0,75l

Webshop ár: 2.500 Ft