18+

Az oldalra való belépéssel nyilatkozom, hogy betöltöttem a kort, melytől az alkoholfogyasztás engedélyezett országomban.

ÉRDEKESSÉGEK
TOKAJ-HEGYALJÁRÓL

A világon 3 olyan világörökség részét képező borvidék van, ahol természetes édes borokat készítenek, az egyik Tokaj-hegyalja. Míg más borvidéken a Botrytis cinerea szőlőbetegségnek számít és elpusztít mindent, nálunk édessé varázsolja a borokat.
A Tokaj-hegyaljai fajták olyan különleges körülmények (őszi időjárás, a folyók közelsége, változó páratartalom: reggel ködös, párás, napközben száraz) között érnek, hogy a szőlő természetes cukor tartalma elegendő az édes bor készítéséhez.

UGRÁS A WEBSHOPBA!

ASZÚ 2014 • 6 puttonyos

természetes maradék cukor: 161 gr, alkoholtartalom: 12 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 12.000 Ft

ASZÚ 2000 • 5 Puttonyos

Webshop ár: 18.000 Ft

ASZÚ 2003 • 5 puttonyos

természetes maradék cukor: 122 gr, alkoholtartalom: 12,5 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 8.000 Ft

ASZÚ 2004 • 4 puttonyos

természetes maradék cukor: 100 gr, alkoholtartalom: 13 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 4.000 Ft

ASZÚ 2008 • 3 puttonyos

természetes maradék cukor: 73 gr, alkoholtartalom: 12,5 % • űrtartalom: 0,5l

Webshop ár: 4.000 Ft

ÉDES SZAMORODNI 2017

Leírás....

természetes maradék cukor: 120 gr, alkoholtartalom: 11 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 4.000 Ft

FORDÍTÁS 2017

Webshop ár: 4.000 Ft

HÁRSLEVELŰ 2017

Webshop ár: 3.500 Ft

SÁRGA MUSKOTÁLY FÜRTVÁLOGATÁS 2015 • ÉDES • KÉSŐI SZÜRET

Teljesen aszúsodott bogyókból készült, intenzív illata és hosszan tartó íze feledhetetlen élményt nyújt az édes bor kedvelőinek. Összesen 685 palack készült belőle.

természetes maradék cukor: 145 gr, alkoholtartalom: 11 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 3.500 Ft

SÁRGA MUSKOTÁLY {Sajgó} 2018 • FÉLÉDES

Telt ízű-illatú Sárga muskotály a Sajgó dűlőből. Kiváló aperitif. Fogyasztása 12 C-on ajánlott.

természetes maradék cukor: 35 gr, alkoholtartalom: 12,5 % űrtartalom: 0,375l

Webshop ár: 2.000 Ft

FURMINT {Deák} 2017 • SZÁRAZ

Harmonikus, illatos, tüzes Furmint a Kopasz hegy vulkáni lejtőjéről, a Deák dűlő löszös talajáról. Fogyasztását 12-13 C fokon ajánljuk könnyű vacsorákhoz, salátákhoz, halakhoz és házi natúr sajtokhoz. Aperitifként is kiváló!.
0,75l

természetes maradék cukor: 3 gr, alkoholtartalom: 13 %