FURMINT

furmint2003

FURMINT 2003

Muzeális borkülönlegesség. Világos, enyhén zöldes árnyalatú, mézes illatú, déli gyümölcsös és botritiszes jegyeket tartalmaz. Különlegessége az illatban és ízben megjelenő palackbuké.  Lágy mégis tüzes bor. A bor mostani állapota sejteti, hogy még hosszú ideig érlelhető.

furmint2010

FURMINT 2010

Az aszúsodott, túlérett Furmint fürtök íz-illat harmóniáját kínáljuk a borban. Ajánljuk önállóan vagy desszertek mellé. Fogyasztása 12-13 C-on ajánlott.

furmint2010

SZÁRAZ FURMINT 2015

Illatos, tüzes száraz Furmint a Sajgó dűlőről.
Könnyedsége miatt fogyasztása minden évszakban ajánlott lágyabb sajtokhoz, halas és enyhén fűszeres ételekhez. Aperitifként is kiváló! Fogyasztható 10-12 C-on javasolt.
furmint2010

ÉDES FURMINT 2015