FURMINT 2003
Muzeális borkülönlegesség. Világos, enyhén zöldes árnyalatú, mézes illatú, déli gyümölcsös és botritiszes jegyeket tartalmaz. Különlegessége az illatban és ízben megjelenő palackbuké. Lágy mégis tüzes bor. A bor mostani állapota sejteti, hogy még hosszú ideig érlelhető.
FURMINT 2010
Az aszúsodott, túlérett Furmint fürtök íz-illat harmóniáját kínáljuk a borban. Ajánljuk önállóan vagy desszertek mellé. Fogyasztása 12-13 C-on ajánlott.
SZÁRAZ FURMINT 2015
Illatos, tüzes száraz Furmint a Sajgó dűlőről.
Könnyedsége miatt fogyasztása minden évszakban ajánlott lágyabb sajtokhoz, halas és enyhén fűszeres ételekhez. Aperitifként is kiváló! Fogyasztható 10-12 C-on javasolt.