HELLO NYÁR

HELLO NYÁR!

Kóstold a Szedmák borokat a Bodrogon!

Ajánljuk baráti társaságoknak, cégeknek de remek születésnapi ajándék is lehet!

Borkóstoló (7 tétel) + sajttál (10 dkg házi sajt): 4500 FT/fő-től!

A borkóstolón a klasszikus tokaji fajták mellett (Furmint, Hárslevelű és Sárga muskotály) lehetőség van Zétából és Kabarból készült édes borainkat is kóstolni. A borkóstolót 3 puttonyos Aszúval zárjuk. Egyedi igényekre is nyitottak vagyunk!

Javasolt max. időtartam: 2 óra

minimum létszám: 10 fő, max. 20

Hajóbérlésről bővebben:

A kompok (Buliponton) befogadó képessége 12 fő, hűtőszekrény, hifi, grillező, napfénytető, fűrdőlétra, pad és asztal tartozik hozzá. Bérlése sofőrrel 12eFt/ óra + Áfa

12 fő feletti létszámnál két hajó bérlése szükséges!

Amennyiben a hajó bérlés feltételeiről és a borkóstolóról szeretnél többet megtudni, hívj bennünket vagy küldj emailt!

Telefon: +3630 9437395, +3630 9788717

email: szedmakpince@gmail.com

Elérhető: május 1-szeptember 30. között

Dűlőtúrák

→ KÖVESD DŰLŐTÚRA NAPPAL

Pincesorunk felett húzódik a Kövesd dűlő, melyre felkaptatva csodálatos panoráma tárul elénk a Bodroggal, a Zemplén vonulatával, a Szent-Teréz kápolnával és a Kopasz-heggyel. A dűlőtúra során tarcali érdekességekkel, borász sztorikkal színesítjük a sétáló borkóstolót.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő

Info és jelentkezés : +36 30 943 7395

A borkóstolók mellé házi készítésű perecet adunk!
Házi sajttál rendelésre van lehetőség!
Házi szörp és kávé elérhető a Borházban.

→ KÖVESD NAPLEMENTÉS DŰLŐTÚRA

A Kövesd dűlő szép. Ez eddig rendben is van. De amikor a nap hasa a földet súrolja, akkor jönnek az igazi csodák. Úgy tartják, a Kopasz-hegyen régen tündérek is éltek. Sok gondot, sok bánatot okozott nekik a tüzet okádó hegy, különösen a szerelmes tündérpároknak. Egyszer egy tündérifjú bele is esett a kráterbe, szerelmes párja pedig sírva kereste őt. A tündérlány könnyével végigöntözte a hegyoldalt, mely felszívódva a venyigékbe édessé és napszínűvé változtatta a tokaji bort. Azt mondják, ma már nincsenek tündérek, de ha naplementében kisétálsz a kövesd dűlőbe, tudni fogod, hogy a legenda él.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő

Info és jelentkezés: +36 30 943 7395

A borkóstoló alatt saját képeinkkel illusztrált bemutatót tartunk a dűlőinkről, a szőlőfajtákról és természetesen Tokaj-hegyaljáról.