VISSZAJÖVÜNK!

20% kedvezmény dűlőtúráinkból!

→ KÖVESD DŰLŐTÚRA NAPPAL

Pincesorunk felett húzódik a Kövesd dűlő, melyre felkaptatva csodálatos panoráma tárul elénk a Bodroggal, a Zemplén vonulatával, a Szent-Teréz kápolnával és a Kopasz-heggyel. A dűlőtúra során tarcali érdekességekkel, borász sztorikkal színesítjük a sétáló borkóstolót.
A sétáló borkóstoló részvételi díja: 4000 Ft/fő
Ajánlott 18 év felettieknek.
A túra időjárásfüggő és kapacitásunk függvényében tudjuk vállalni.

Info és jelentkezés : +3630943 7395 +36309788717

A borkóstolók mellé házi készítésű perecet adunk!
Házi sajttál rendelésre van lehetőség!
Házi szörp és kávé elérhető a Borházban.

→ KÖVESD NAPLEMENTÉS DŰLŐTÚRA

A Kövesd dűlő szép. Ez eddig rendben is van. De amikor a nap hasa a földet súrolja, akkor jönnek az igazi csodák. Úgy tartják, a Kopasz-hegyen régen tündérek is éltek. Sok gondot, sok bánatot okozott nekik a tüzet okádó hegy, különösen a szerelmes tündérpároknak. Egyszer egy tündérifjú bele is esett a kráterbe, szerelmes párja pedig sírva kereste őt. A tündérlány könnyével végigöntözte a hegyoldalt, mely felszívódva a venyigékbe édessé és napszínűvé változtatta a tokaji bort. Azt mondják, ma már nincsenek tündérek, de ha naplementében kisétálsz a kövesd dűlőbe, tudni fogod, hogy a legenda él.
A dűlőtúra ideje alatt megmutatjuk nektek Tokaj-hegyalja egyik legszebb naplemente helyszínét, a borainkat és megismerhetitek a ház borászát. A túra időjárásfüggő és kapacitásunk függvényében tudjuk vállalni.
Részvételi díj: 4000 Ft/fő
Ajánlott 18 év felettieknek!
Info és jelentkezés: +36 30 943 7395

A borkóstoló alatt saját képeinkkel illusztrált bemutatót tartunk a dűlőinkről, a szőlőfajtákról és természetesen Tokaj-hegyaljáról.